Performers

Tech Schedule

Comments: 2

Tech Sheet

In order for your show to run as smoothly as possible be advised that a clear, accurate and legible tech sheet will help the Technical Directors put their best foot forward. Attached is a couple of sample tech sheets. Feel free to provide a full script with all technical cues written in and highlighted or a separate tech sheet that runs a long side a script.

A few simple steps to make sure that your tech sheet  is up to speed:

i) Make sure all cues are on it (yes, we’ve had this problem before) Keep in mind lighting, music, sound effects, scoring, videos, transitions, etc.

ii) Highlight cues for the Technician. It makes it easier to see in the dark theatre.

iii) Print the tech sheets off. Hand written tech sheets tend to leave room for large errors.

If you have any questions about assembling a tech sheet, feel free to email: ashley@torontosketchfest.com

LMMTLTech2011cuesheet (without full script)

Venue Walk Through

We are opening the doors to Comedy Bar and Lower Ossington Theatre for troupes who want to walk the stage, see the space and talk to the Technical Directors about their show prior to their tech time. This is also the opportunity for you to bring any video cues to your technical director so they don’t waste your tech time uploading and formatting cues.

You must RSVP to ashley@torontosketchfest.com before March 1st, so we know to expect you.

Lower Ossington Theatre – Wednesday March 5th, time TBA

Comedy Bar – Wednesday March 5th, time TBA

 

Full Tech Schedule:

***Please Note: In fairness to all troupes, you will be cut off if you go over your allotted tech time. Your tech time includes loading in and loading out.***

Thursday March 6th

Comedy Bar

2:00-2:30PM British Teeth
2:30-3:00PM The Rocket Scientists
3:00-3:30PM She Said What
3:30-4:00PM The Weaker Vessels
4:00-4:15PM 15 Minute Tech Break
4:15-4:45PM JAPE
4:45-5:15 Parker and Seville
5:15-5:30PM Pre-Set/ Buffer
5:30-6:30PM Dinner Break
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Tech Break
10:00PM Showtime #2

 Lower Ossington

2:45-3:15PM Two Weird Ladies
3:15-3:45PM Lady Business
3:45-4:15PM Fratwurst
4:15-4:30PM 15 Minute Tech Break
4:30-5:15PM Cupid Has A Hard On
5:15-6:00PM Falcon Powder
6:15PM Pre-Set / Buffer
6:30-7:30PM Dinner Break
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Tech Break
10:00PM Showtime #2

Friday March 7th

Comedy Bar

1:30-2:00PM Humber Troupe
1:30-2:00PM Ned and Dave
2:00-2:30PM Vest of Friends
2:30-3:00PM Last Call Cleveland
3:00-3:30PM Tony Ho
3:45-4:00PM 15 Minute Tech Break
4:00-4:30PM FUCT
4:30-5:00PM Mantown
5:00-5:15PM Pre-Set Buffer
5:30PM Dinner Break
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Tech Break
10:00PM Showtime #2

Lower Ossington Theatre

3:45-4:15PM Beggar’s Canyon
4:14-4:30PM 15 Minute Tech Break
4:30-5:15PM Bri-Ko
5:15-6:00PM Peter N’ Chris
6:00-6:15PM Pre-Set/Buffer
6:30-7:30PM Dinner
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Tech Break
10:00PM Showtime #2

Saturday March 8th

Comedy Bar

2:00-2:30PM The Reception
2:30-3:00PM Ned and Dave
3:00-3:45PM Last Call Cleveland
3:45-4:00PM 15 Minute Tech Break
4:00-4:30PM Ladystache
4:30-5:15PM FUCT
5:15-6:00PM Pre Set/ Buffer
6:00-7:00PM Dinner
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Tech Break
10:00PM Showtime #2

Lower Ossington Theatre

3:00-3:30PM Peter n’ Chris
3:30-4:00PM Bri-ko
4:15-4:30PM 15 Minute Technician Break
4:30-5:00PM Fun Car
5:00-5:45PM British Teeth
5:45-6:00PM Pre Set/Buffer
6:00PM-7:30PM Dinner
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Technician Break
10:00PM Showtime #2

Sunday March 9th

Comedy Bar

1:00-1:30PM 2 Humans
1:30-2:00PM Rulers of the Universe
2:00-2:30PM Templeton Philharmonic
2:30-3:00PM SNL
3:00-3:15PM 15 Minute Technician Break
3:15-5:00PM SNL
5:00-5:15PM Pre-Set/Buffer
5:15PM-7:00PM Dinner
7:30PM Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Technician Break
10:00PM Showtime #2

Lower Ossington Theatre

TBD

Wednesday March 12th

Comedy Bar

4:30-5:45PM Sirius XM
5:45-6:00PM Pre-Set/Buffer
6:00-7:00PM Dinner
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime

Lower Ossington Theatre

3:00-3:30PM Beggar’s Canyon
3:30-4:00PM Interrobang!
4:00-4:30PM Winter Beach Show
4:30-4:45PM 15 Minute Technician Break
4:45-5:15PM The Connie Chungs
5:15-5:45PM Death Ray Cabaret
5:45-6:15PM 2 Man No-Show
6:15-6:30PM Pre-Set/Buffer
6:30-7:30PM Dinner
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Technician Break
10:00PM Showtime #2

Thursday March 13th

Comedy Bar

2:00-2:30PM Fratwurst
2:30-3:00PM Rulers of the Universe
3:00-3:30PM Two Weird Ladies
3:30-4:00PM Kaboom Hooray
4:00-4:30PM The Rocket Scientists
4:30-4:45PM 15 Minute Technician Break
4:45-5:00PM Pre-Set/Buffer
5:00-6:45PM Dinner
7:00-7:30PM Brich Street Crooners
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Technician Break
10:00PM Showtime #2

Lower Ossington Theatre

2:30-3:00PM Templeton Philharmonic
3:00-3:30PM Lady Business
3:30-4:00PM Bitches Leaves
4:00-4:15PM 15 Minute Technician Break
4:15-5:00PM National Theatre of the World
5:00-5:45PM She Said What
5:45-6:00PM Pre-Set/Buffer
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Technician Break
10:00PM Showtime #2

Friday March 14th

Comedy Bar

1:00-2:00PM Rapp Battlez
2:00-2:30PM Ladystache
2:30-3:00PM The Majors
3:00-3:30PM Alley of Nightmares
3:30-3:45PM 15 Minute Technician Break
3:45-4:30PM Kaboom Hooray
4:30-5:00PM DDP
5:00-5:45PM Charles
5:45-6:00PM Pre-Set/Buffer
6:00-7:00PM Dinner
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Technician Break
10:00PM Showtime #2
11:45PM 15 Minute Technician Break
12:00PM Showtime #3

Lower Ossington Theatre

2:45-3:15PM JAPE
3:15-4:00PM Hot Thespian Action
4:00-4:15PM 15 Minute Technician Break
4:15-4:45PM Shock T’s
4:45-5:30PM National Theatre of the World
5:30-5:45PM Pre-Set/Buffer
6:00PM- 7:00PM Dinner
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Technician Break
10:00PM Showtime #2

Saturday March 15th

Comedy Bar

3:00-3:30PM Shock T’s
3:30-4:00PM The Reception
4:00-4:30PM Charles
4:30-5:00PM Tony Ho
5:00-5:15PM 15 Minute Technician Break
5:15-5:45PM Alley of Nightmares
5:45-6:00PM Pre-Set/Buffer
6:00-7:00PM Dinner
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Technician Break
10:00PM Showtime #2
11:45PM 15 Minute Technician Break
12:00PM Sketch-u-bator

Lower Ossington Theatre

3:00PM-4:00PM TBD
4:00-5:00PM Falcon Powder
5:00-5:30PM DDP
5:30-6:00PM Vest of Friends
6:00-6:15PM Pre-Set/Buffer
6:15-7:30PM Dinner
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Technician Break
10:00PM Showtime #2

Sunday March 16th

1:30-2:00PM Interrobang!
2:00-2:30PM The Weaker Vessels
2:30-3:00PM Parker and Seville
3:30-3:45PM 15 Minute Technician Break
3:45-5:45PM SNL
5:45-6:00PM Pre-Set/Buffer
6:00-7:00PM Dinner
7:30PM Half Hour Call
8:00PM Showtime
9:45PM 15 Minute Technician Break
10:00PM Showtime #2
11:45PM SLEEP FOR DAYS! (After partying into the night of course)

2 Comments(add yours)

  1. Laura says:

    This is perhaps the most comprehensive performer site I have ever seen for a festival. Thank you! I LOVE DETAILS AND LISTS!

Leave a Reply